Baby Fashion Webshops

Next baby kleding

8 oktober 2014

IMG_23421

Baby kleding kopen is vaak leuker dan kleding voor jezelf kopen. Mijn zoon heeft nu al een grotere collectie kleding dan zijn papa en mama. Mijn kleine man groeit zo hard dat hij inmiddels weer aardig wat winter kleding nodig heeft. Gisteren kwam de pakketjes bezorger weer met een bestelling van Next.

Een paar maanden na de geboorte van mijn zoon ontdekte ik het merk Next via de blog van Anna Saccone. Ik was op zoek naar een pyjama voor mijn kleine man, en al gauw had ik er 4 besteld. Na een snelle levering bleek dat de kleding niet alleen leuk is maar ook nog eens goede kwaliteit. Mijn zoon is lang maar wel smal waardoor kleding hem vaak ruim zit. Inmiddels is mijn kleine man alweer bijna 75 cm en dat is een goed excuus om eens goed te shoppen.

IMG_2302q

Bovenstaande bodywarmer was 1 van de eerste dingen die ik gelijk wilde bestellen. Al eerder wilde ik hem bestellen, maar door het mooie weer kwam dit er niet van.  De herfst is eindelijk gearriveerd dus heb ik de jas dan ook gelijk besteld. De binnenvoering van de jas is lekker warm en met een trui eronder ziet hij er ontzettend stoer uit

IMG_2337

Tevens heb ik een set van twee shirts met lange mouwen gekocht. Beide shirts hebben een animatie honden print en voelen heerlijk zacht aan. Ze zitten vrij ruim bij mijn zoon maar dat betekent dat hij er nog wel een paar maanden mee kan doen.

IMG_23171

Een goede trui is niet overbodig dus bij het doorspitten van de Next site vond ik de grandad trui, lekker warm en ook weer heerlijk zacht! Stoer, lief en een echte man al.

IMG_23151

Ondertussen ben ik nog op zoek naar wat extra broeken en blousjes en uiteraard een echte warme winterjas. Next is een optie maar ook bij Bibaloo heb ik al leuke broeken gevonden. Mutsen en wantjes zijn binnenkort toch echt een must. Eigenlijk is het stiekem best leuk dat je kindje groeit en een lange lijs is want dat betekent dat je weer kan shoppen. Ondertussen ben ik weer blij met de nieuwe kleding voor mijn kleine man.

Ken jij dit merk al?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.