Baby lifestyle

Baby Bites slaap en voetenzakken

17 januari 2016

230373847

Het Spaanse merk Baby Bites is bekend in Nederland. Maar desondanks weet niet iedereen dat ze hele leuke producten creëren. De voetenzakken zijn daar een voorbeeld van. De winter is nu echt gearriveerd, en het warm aankleden van je kinderen is nu broodnodig. Voor de allerkleinsten zijn er de slaap/voeten zakken in de meest grappige haaien en sterren vormen.

Baby Bites is ontworpen door Sofia en en Andrea. Dit Spaanse merk maakt hun producten aan de buitenkant van 100 procent katoen. Aan de binnenkant is teddystof. je kindje heeft het eigenlijk altijd lekker warm. Hun doel om goed kwaliteit, en ook nog eens grappige slaap en voetenzakken te maken. Dat is ze zeker gelukt! De slaapzakken zij in de vorm van een haai en een ster. Je kleine draakje zal met veel plezier in zijn slaapzak willen duiken. Of ze willen slapen dat is natuurlijk een ander verhaal.

Baby Bites slaap en voetenzakken

De slaapzakken zijn er in verschillende kleuren. Van zacht roze tot aan git zwart. En ben je geen fan van de haai dan is er altijd nog de keuze om dan eens een sterren of orka slaapzak te nemen. De haai is toch wel echt wel mijn favoriet. Persoonlijk zou ik dan ook voor felle rode gaan. De trappelzakken kun je gebruiken in de kinderwagen, maar ook als slaapzak. En mocht je kindje wat ouder zijn dan kun je zo ook als voetenzak gebruiken. Ze passen er niet helemaal meer in, maar je voeten zijn dan nog steeds lekker warm.

Untitled design (8)

De sterren slaap/voeten slaapzakken zijn geschikt voor kindjes vanaf 3 maanden t/m 10 maanden. Perfect voor in de kinderwagen met de koude temperaturen die op dit moment zijn. De haai en orka slaap en voetenzakken zijn geschikt voor kinderen vanaf geboorte t/m 18 maanden. Mijn zoon is helaas te oud voor de slaapzakken. Wel heel erg jammer! Ze zijn wel erg leuk voor de allerkleinsten.

De slaap en voetenzakken zijn o.a te verkrijgen bij De Gele Flamingo en Bmini

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.