Baby lifestyle

Baby leggings van Busha en Bebe

17 februari 2016
c400x360

Ik ben gek op leggings bij jongens en meiden. Kleine man heeft er dan ook genoeg in zijn lades liggen. Veelal zijn de Zara leggings hier in huis popuair. Maar mijn zoon heeft toen hij rond de 6 maanden een echte Busha legging gehad. Atelier Kiddies heeft er nog veel in de webwinkel.

Zolang je lekker klein bent mag je gewoon leggings aan. Dat ze ook nog een superleuk staan is een extra bonus. Niets zo leuk als kruipend draakje met een luierkontje. Ik vind ze ook ontzettend praktisch voor een dagje thuis. Relaxen, en geen strakke spijkerbroek aan. Dat zit vast ook niet lekker tijdens het spelen. De leggings van Busha en Bebe zijn juist diegene die daarvoor geschikt zijn. Ik was naar deze leggings op zoek, en kwam ze tegen bij Atelier Kiddies. Onze Busha legging was een cadeau, en ik wilde graag weten of ze er nog steeds waren. De Busha leggings zijn verkrijgbaar vanaf maat 6 maanden t/m 2 jaar. De Bebe leggings zijn verkrijgbaar vanaf 6 maanden tot 3 jaar.

Wij hebben de leukste voor jongens en meiden voor je uitgezocht.

Baby leggings van Busha en Bebe

  1. Apen legging voor de kleine apenman of vrouw. Deze is mijn favoriet want hoe leuk is hij! Door deze broekje hebben ze van die echte baby bilen om in te bijten. zo lief.
  2. Panda legging. Mijn zoon heeft ook een panda legging gehad, en deze stond hem heel leuk. Andere kleding is best leuk, maar vaak niet ideaal om in te spelen. Zodra ik een legging aandeed kon hij zich gelijk een stuk vrijer bewegen. Nu hij 2 jaar is draagt hij ze vaak nog binnen. Niet meer van deze merken helaas. Mijn kleine man draagt al maat 98.
  3. Panda legging van Busha. Deze legging lijkt een beetje op de legging die mijn draakje droeg. Maar dan net anders.
  4. De tijger legging is voor meiden en jongens geschikt. De sokken bij het merk Bebe zijn ook ontzettend handig. Ze matchen perfect bij de outfit. Slim bedacht!
  5. Konijntjes legging voor de echte meid. Roze en nog eens roze is deze konijntjes legging. Heb je een meisje dat heel veel van roze houdt dan is deze perfect. Ook weer matchen met de roze sokken, en ze zijn weer klaar voor een speeldag.

Ken jij Bebe en Busha Leggings?

 

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.