Kids lifestyle

Babee and Me houten blokken

21 september 2015

Babee and Me

Ik ben gek op houten speelgoed! Dat is inmiddels al duidelijk, en houten blokken zijn helemaal leuk. Mijn mini man heeft houten blokken van ons geerfd. En daar is hij helemaal blij mee. Ben je op zoek naar houten blokken, lees dan snel dit artikel over Babee and Me.

Houten speelgoed is helemaal mijn ding. Dit type speelgoed is niet alleen mooi, maar gaat ook generaties mee. Zo zijn er generaties kinderen heel blij! Onze zoon heeft mijn houten speelgoed blokken gekregen. Tig jaar later zijn de blokken nog steeds een hit.  struinen op instagram kwam ik de leukste houten blokken tegen die er op dit moment zijn. Babee and Me!

Babee and Me is opgezet door Rachel McKenzie vanuit haar home studio in Byron Bay Australie. Nadat zij zelf twee kinderen kreeg besloot ze dat uniek speelgoed wilde ontwikkelen. In haar eigen woorden: All of the products in the range are handmade, ethical and organic where possible. I source local materials and supplies whenever available. The fabrics are screen printed by hand and the blocks and wooden toys are carefully crafted to be safe for babies and kids.

PicMonkey Collagebabee

Alle producten zijn handgemaakt, en op verzoek kan men de blokken zelfs aanpassen. Hoe leuk is dat! Unieke blokken die niet zomaar iedereen heeft. Mijn favoriet van alle blokken in deze shop zijn de Mini set of village. Een mini dorp van blokken die in verschillende kleuren kunnen worden geleverd. De blokken zijn van non-toxic verf, en veilig voor je kind mochten ze ze een blokje in hun mond stoppen.

PicMonkey Collage wid

Ben je fan van het zwart – witte decor in de kinderkamer, dan passen deze blokken daar ook bij. Niet alleen om mee te spelen maar ook als decoratie. Met de 16 blokken kun je alle soorten figuren maken, en je kindje is zo hopelijk even zoet.

Rachel McKenzie maakt niet alleen building blokken, maar ook age blokken, letter blokken en geometrische blokken. Voor elke ouder en kind wat wils. Blokken om mee te spelen, en blokken voor de papa of mama. Ben je de milestone blokken zat dan kun je ook age of letter blokken gebruiken voor de foto’s.

Babee and Me heeft nog veel meer leuks in deze supershop. Ik ben een beetje heel erg fan!

De blokken zijn niet goedkoop, maar wel van goede kwaliteit. Zo heb je blokken die over 20 jaar nog worden gebruikt.

 • Reply
  Judith
  22 september 2015 at 08:18

  Leuke en originele blokken! Houten speelgoed blijft bij mij ook favoriet. X Judith

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  22 september 2015 at 10:59

  Wauw, superleuk zeg! Veel mooier dan Duplo!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.