Kids lifestyle

Aan tafel!

4 april 2015

48acca2e8e1d2a638056312e08e2ada1111

Je bent een kleine dreumes, en je wil ook wel eens van een bordje eten. Dat kan! Er zijn meer dan genoeg leuke bordjes te verkrijgen. Vandaag hebben we ter inspiratie kleine dreumes bordjes gevonden. Nu maar hopen dat de bordjes ook op tafel blijven liggen, en niet door de keuken heen worden gegooid. Kijk je mee!

Het is bijna pasen, en vele mensen gaan lekker eten. Ben je een kleine dreumes dan kun je misschien al van een bordje eten. Maar welk bordje wil jouw dreumes! Een lief of juist een stoer bordje? Vandaag bordjes om van te smullen, aan tafel!

Aan tafel!

 

  1. Sigikid melamine bord bunnyLief bordje voor zowel meiden en jongens
  2. Barbapapa ontbijtbord. Wie is er nou niet gek op Barbapapa. Mijn kleine van in ieder geval wel. Wij hebben een geheel servies van Barbapapa, omdat mama stiekem fan is van deze lieve serie.
  3. Zoopreme anti slip bordDone by Deer is redelijk nieuw in Nederland, maar maakt goede kwaliteit producten. Meer over Done by Deer in dit artikel
  4. Lila Melamine met lieve vogelEen heel lief bordje voor de hele lieve meiden. Broertjes en papa’s mogen natuurlijk ook wel van dit bordje eten.
  5. Melamine mini monster bord.  Twee monstertjes die maar al te graag mee eten. leuk, lief en stoer en vooral heel leuk om naar te kijken.
  6. Walvis Melamine bord. Ontwerpster Ingela heeft meerdere bordjes gemaakt voor OMM design, maar dit is onze favoriet.

Lekker ontbijten met het gezin is zo wel heel leuk! Bordjes zijn er veel, maar deze zijn onze favoriet. Wij hebben een heel bestek, en daarbij nog verschillende kommen voor de yoghurt. Eten is zo een stuk gezelliger.

Heeft jouw kindje een speciaal servies of ontbijt bordje?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.