Baby lifestyle Kids lifestyle

A Little Love Company lampen

21 december 2015

A Little Love Company lampen

Lampen voor de kinderkamer zijn soms nog best moeilijk te vinden. Of juist datgene te vinden wat echt is leuk voor de kinderkamer. Wij hebben eens goed gezocht en gevonden! Vandaag aandacht voor de mega favoriete lampen van A Little Love Company.

A Little Love Company is steeds populairder aan het worden. En niet zonder reden! Ze hebben hele leuke spullen. De lampen zijn al helemaal te leuk. Want de lightbox lamp is bekend bij menig mama. Natuurlijk hebben ze er nog veel meer die perfect zijn voor de kamer van je kindje.

A Little Love Company lampen

Een ijsje is niet alleen lekker, maar ook nog leuk. De ijsjes lampen van A Little Love Company zijn te verkrijgen in 3 kleuren. De mini lamp bevat een LED lampje zodat de lamp nooit heet zal worden. Het lampje is net als het perenlampje 14 cm hoog. Klein, maar genoeg licht om je kindje een veilig gevoel te geven. Ideaal voor de kleine mini handjes die overal aan zitten. En als je kindje toch probeert om een likje van het ijsje te nemen, dan is dat geen probleem. Het lampje is gemaakt van loodvrij PCV. Voor de zekerheid zou ik het lampje toch maar ergens bovenop zetten. Je mini mensje gaat er zo vandoor met dit ijsje! Wij hebben een kindje dat gelukkig een goede slaper is. Tot nu toe zijn de nachtlampjes nog niet nodig. Maar als decoratie is het niet eens een gek idee.

A Little Love Company lampen

De mini perenlampjes zijn voor mij de favoriet. Schattig, en veel te lief. Mocht je kindje niet kunnen slapen dan is dit nachtlampje heel leuk om in de nacht aan te zetten. Deze peertjes zijn 14 cm hoog en passen in jongens en meisjes kamers. De mint peertjes lamp met zijn roze wangen is de leukste vind ik persoonlijk.

A Little Love Company lampen

De A4 en A5 lightboxen, wie kent ze niet. Mega populair zijn ze. Niet alleen voor de kinderkamer, maar ook voor een gewoon interior. Ik vind ze leuk, maar de  letter slingers vind ik dan toch weer iets leuker. De letter slinger in het zwart hangt in onze kinderkamer. Zijn naam is te bewonderen op zijn deur.

Mocht je toch iets anders zoeken dan is een mini ananas of meloen lamp wel wat voor jou.

De lampjes zijn o.a verkrijgbaar bij livelifehappy, littlewannahaves, psikhouvanjou,  alitllelovecompany en nog meer winkels.

 • Reply
  Nathalie
  22 december 2015 at 20:56

  Als je fan bent mag je zeker binnenkort eens op mijn blog komen snuffelen, want er komt iets leuks aan. haha

  • Reply
   Mendy
   22 december 2015 at 21:39

   Echt, zeker weten dat ik even langs hobbel op je blog 😃

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  23 december 2015 at 13:33

  Die perenlampjes zijn om op te vreten. Wat een schatjes zeg.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.