Baby Fashion Kids Fashion

6 x Happy koningsdag

27 april 2015

6 x Happy koningsdag

Het is 27 april, en vandaag vieren we koningsdag. Iedereen gaat wel even naar een rommelmarkt of  viert een oranje feestje. Op koningsdag mogen we ook onze mini me oranje aankleden. Vandaag is de kleding geheel in het teken van de kleur oranje

Koningsdag kleding is heel leuk, maar vaak trek je het maar 1 keer aan. Daarna beland het weer achterin de kast. Dus des te leuker om vandaag kleding te laten zien die je de hele zomer aankan. Vandaag 6 x Happy koningsdag.

6 x Happy koningsdag

 

 1. Sunset sleeve dress van Petit Bateau. Met deze jurk is je kleine meid helemaal de oranje fashionista. En natuurijk kun je deze jurk ook gewoon gedurende de lente en zomer dragen.
 2. Short sleeve Dpam shirt. Een superhero shirt waarmee je op koningsdag, en de rest van het jaar wel heel stoer bent. Hou er rekening mee dat bij Dpam de kleding klein valt. Franse merken vallen vaak klein, en ook dit merk is niet anders.
 3. Baby boy tuinbroek. Ik ben fan van de tuinbroek, en deze is ontzettend leuk voor een koningsdag. Het is een tuinbroek voor de zomer dus misschien niet voor vandaag geschikt. Maar oranje kan elk moment!
 4. City champs baseball hatGeschikt voor de kleine man die er vandaag echt oranje wil uitzien. Mijn klein man is 15 maanden, en hij is nog niet helemaal blij met een baseball pet op. Hij vind het maar raar! Zodra hij groter is hoop ik dat hij een baseball pet wel op wil. Het staat te lief!
 5. Amazonas Eco baby sandals. Het is helaas vandaag niet 24 graden, maar deze slippers/sandalen kunnen ook gedrane worden als je naar het strand gaat. Het bandje aan de achterkant van de voet voorkomt dat je mini me de slippers verliest.
 6. Billy bandit shortNiet helemaal oranje zoals we dat gewend zijn. Maar deze zijn net oranje genoeg om vandaag mee doen met koningsdag. En in de zomer is deze ook weer ontzettend fijn om mee te nemen op vakantie.

6 kledingstukken waarmee je vandaag, en de zomer mee voor de dag kan komen.

Heeft jouw kindje vandaag nog echte oranje kleding aan?

 

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  28 april 2015 at 09:57

  Dit jaar niet, maar andere jaren liepen we er wel koningsgezind bij!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.