Baby lifestyle Kids lifestyle

6 leuke Etsy shops

24 augustus 2015

6 leuke Etsy shops

Sinds kort ben ik dan toch eindelijk bekend met Etsy. Wat blijkt, er zijn genoeg leuke webshops te vinden met de leukste kinderkleding, decoratie en nog veel meer. Vandaag laten we de leukste Etsy shops die we op dit moment konden vinden.

Via Etsy kan eigenlijk iedereen een leuke webshop beginnen. Op Etsy kom je veel originele winkels tegen, maar vind deze leuke webshop maar eens! Je kan soms ‘door de bomen het bos niet meer zien’, want er is een ongelofelijk groot aanbod. Vandaag bekijken we de leukste winkels!

BonBonBox

BonBonBox is een Nederlandse webwinkel die leuke illustraties op shirt en poster verkoopt. Dit type shirt en print ben ik nog nooit tegengekomen, en ik vind deze zeker de moeite waard. Lisa Loffredo is de bedenker van deze leuke prints, en via haar blog en instagram en facebook kun je haar altijd benaderen voor een uniek ontwerp.

Tellkiddo

Tellkiddo is een webwinkel opgezet door Maria Sabbah uit Zweden. Ze verkoopt papierenen stoffen opbergzakken, en ook prints en poster. Bovenstaande poster zijn mijn favoriet. Beide staan op mijn verlanglijstje om in toekomstige nieuwe kinderkamer neer te zetten. Beide prints zijn voor nu heel leuk, maar zodra je kind volwassen is kan dit een mooie herinnering zijn. Tellkiddo heeft ook een gewone website waarbij je verschillende producten kan bestellen.

 finkelstein

Zelfgemaakte zachte knuffels genaamd Finkelsteins ontworpen en gemaakt door Michelle Jewell uit de U.S.A. Knuffels is het hoofd item in deze shop maar Finkelstein sokken en illustraties zijn er ook te verkrijgen. Zoek je een unieke knuffel dan zijn de Finkelsteins misschien wel een goed idee. Deze knuffels worden van de beste materialen gemaakt zodat de knuffel lang mee gaat. De naam Finkelsteins is ook ontzettend goed bedacht. De naam zal je niet snel vergeten. Michelle Jewell ook terug vinden op instagram en facebook.

 lijnloves

Lijnloves is een kleine Nederlandse webwinkel uit Rotterdam. Marjolijn Sluyes is de ontwerper van de Lijnloves. Hand gezeefdrukte producten met eco-vriendelijke inkt. Op dit moment zijn er 10 verschillende items te koop in de shop. Ik hoop dat er in de toekomst nog meer beschikbaar zal zijn, want wij zijn fan. Via Etsy ontdek je dit soort kleine winkeltjes, en daar zijn we maar wat blij mee.

Friendly toys

 

Houten speelgoed is nog steeds mijn voorkeur bij het geven van een cadeau. Bij Friendly toys hebben ze 68 verschillende soorten houten speelgoed voor alle leeftijden. De bedenkers van dit speelgoed zijn Sigita & Donatas uit Letland. De materialen die men gebruikt is  100%  natuurlijk. Hierdoor is het speelgoed veilig voor kinderen. Speelgoed kan soms de meest vreemde stoffen bevatten. Hoe fijn is het dat dit speelgoed geen gevaar vorm voor je kind.

 madeofsundays

De webwinkel Made of Sundays is de meest aparte, en leuke die ik ben tegengekomen. Posters, print, en muur decor zijn de voornaamste spullen die Alba Bordes helemaal uit Finland verkoopt.  Bovenstaande zijn een deur sticker en muursticker. Ik ben dit type nog nergens tegen gekomen, maar ik ben helemaal gek op deze muur decoratie. Zodra wij gaan verhuizen wil ik in ieder geval 1 deur in de kinderkamer versieren met deze muurdecoratie.

Etsy is steeds populairder, en ik ben nu al dagen aan het kijken naar de leukste webwinkels. Maar zo ontdek je wel de meest aparte spullen voor je kinderen.

Maak jij weleens gebruik van Etsy?

 

 • Reply
  Tamara
  24 augustus 2015 at 09:32

  wauwww wat een leuke dingen! Ik koop eigenlijk nooit op etsy, vind dat toch altijd een beetje eng!

 • Reply
  Mendy
  24 augustus 2015 at 10:19

  Ik ook nog steeds 🙂 , maar gaat eigenlijk nooit fout.

 • Reply
  Lieke
  24 augustus 2015 at 10:22

  Wat een leuke spulletjes! Heb een keer een broekjes besteld via Etsy, miskoop.. 🙁 Maar vind het een leuk concept en moet er vaker op kijken!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  25 augustus 2015 at 10:22

  Ik kijk er wel eens voor blog templates. Maar ik raak daar snel overweldigd. Dus bedankt voor dit handige overzichtje.

 • Reply
  Lisa Loffredo
  1 september 2015 at 12:40

  Thank you so much LunaLuna!

 • Reply
  Nathalie
  15 januari 2016 at 14:53

  Made of Sundays kende ik al. Binnenkort heb ik daar een leuke blog van. De rest is ook heel tof! (net zoals je blog ;-))

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.