Kids lifestyle

6 keer Ikea speelgoed keuken hacks

16 maart 2016

6 keer Ikea speelgoed keuken hacks

Mijn zoon wil sinds kort opeens overal mee helpen. Met koken wil hij dat ook graag, maar dat kan natuurlijk niet. Dus gaan wij binnenkort de speelgoedkeuken van Ikea kopen. Dat we hem gaan oppimpen is een feit. Ik zocht de leukste Ikea speelgoed keuken hacks op om wat inspiratie op te doen.

Kindjes willen graag volwassenen nadoen. Mijn zoon is niet anders, en zodra ik ga koken wil ook hij koken. Dan is het leuk wanneer hij met zijn eigen keuken mee kan doen. Hij gebruikt nu de flessen sterilisator die nog in huis ligt. Koken mama, koken. Ik zag bij Ikea de DUKTIG speelgoed keuken. Simpel, maar heel makkelijk anders te maken. Eigenlijk kan alles! Nu ben ik zelf niet heel handig, maar dankzij Pinterest kom ik vaak op de leukste ideeën . Heb je al een speelgoed keuken van Ikea of ga je deze binnenkort kopen dan heb ik alvast wat leuke keukentjes voor je op een rij gezet.

6 keer Ikea speelgoed keuken hacks

Pic credits: Babiekinsmag TraceyHageman

Deze twee keukentjes vind ik enorm leuk. Vooral de keuken rechts is mijn favoriet. Het lijkt moeilijk, maar de blogger die dit heeft gedaan heeft precies beschreven hoe het is gedaan. En welke materialen er zijn gebruikt. Heel handig dus! De keuken links heeft het effect van marmer gemaakt op het aanrecht blad. Net twee echte keukens.

6 keer Ikea speelgoed keuken hacks

Pic credits: Peachyparade HarleyandSoo

Twee keukentjes die een beetje op elkaar lijken wat betreft de kleur. Kijk je goed dan zie je dat er toch duidelijke verschillen zijn. De fornuisknoppen zijn bij beide anders en de keukenpoten zijn allebei anders van kleur. De mintkleur vind ik persoonlijk perfect voor jongens en meiden. Vooral de fruit achterkant is ontzettend leuk bedacht. Nu kun je elke achterkant verzinnen die je wil, of het open laten.

 6 keer Ikea speelgoed keuken hacks

Pic credits: Mommo design becauseitsawesome

De klassieke speelgoedkeuken heeft gouden knoppen en kranen. De blauwe keuken is wat vrolijker, en daarbij hebben ze alleen de knoppen andere kleuren gegeven. Je kan zelf helemaal los gaan met het oppimpen van de Ikea keuken. Is jouw dochter gek op roze, dan je deze net prachtig roze maken. Maak je een keuken voor je zoon dan is mintgroen een goede keuze. Begin april is de keuken weer op voorraad en dan kan ik ook aan de slag gaan. Nu gaan we eerst kijken voor de keuken pannen, nep fruit en groenten.

Heb jij ook een Ikea speelgoed keuken, en misschien ook opgepimpt?

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    18 maart 2016 at 10:59

    Echt superleuk wat je allemaal met dit keukentje kunt doen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.