Baby lifestyle Kids lifestyle

3 Sprouts wasmand

7 januari 2015

IMG_4631

3 Sprouts is verzonnen door drie vrienden die iets nieuws wilde creeren voor baby’s. Tegelijkertijd ontwerpen ze producten die uniek zijn, en mooi staan in een kinderkamer of woonkamer. 3 Sprouts heeft van alles om het leven in huis zo aangenaam mogelijk te maken.

De 3 Canadese vrienden bedachten in de zomer van 2007 een collectie die zowel kinderen als ouders aan zou spreken. Al hun producten zijn vervaardigd uit 100% biologisch katoen en op ethische wijze gemaakt in China. Voor hun applicaties maken zij gebruik van eco gesponnen vilt. Niet alleen een leuk ogend product, maar ook nog eens op een juiste manier gemaakt. De opbergers van 3 Sprouts met dieren print zijn een grote hit op dit moment.

3 Sprouts wasmand

Al tijden was ik op zoek naar een leuke wasmand voor mijn kleine man zijn kleding. Alles kwam in onze wasmand terecht en zijn kleding wassen we apart. Na veel zoeken en struinen op het internet kwam ik terecht op de site van Fonq en daarna op de site grasonderjevoeten. En daar hadden ze precies wat ik zocht, eindelijk!

IMG_46371

Wij kozen voor de inktvis wasmand en deze was binnen een paar dagen in ons huis aanwezig. Sindsdien staat hij mooi te zijn naast de commode. Uiterst handig want de vieze was gaat er zo in. De hendels kun je inklappen zodat de was er zo in kan worden gegooid. Hendels omhoog en je kan de wasmand zo meenemen naar de wasmachine. De wasmand is niet alleen heel erg handig, hij staat ook nog eens leuk op de kinderkamer.

IMG_4638

3 Sprouts wasmanden zijn er met 7 verschillende afbeeldingen dus voor ieder is er wel iets te vinden. 3 Sprouts verkoopt ook nog opbergmanden, speelgoedkisten, opbergdozen, buggy organizers, commode opbergtassen en wandorganizers.  Opbergmanden en een speelgoedkist zijn nog nodig dus we gaan toch nog eens kijken bij 3 Sprouts.

Is er bij jou thuis ook een babywasmand, of gaat alles op 1 grote hoop?

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.