Life

1ste verjaardag cadeaus van mini man

24 januari 2015

IMG_4946

Kleine man is dan eindelijk op de 19de januari 1 jaar geworden. Hij heeft er niet veel van begrepen, maar leuk vond hij het zeker. Alle aandacht ging naar hem, en cadeaus waren er genoeg. Een arsenaal aan treinen, blokken, fiets en loopkarretje is in onze woonkamer beland. Voorlopig heeft hij meer dan genoeg speelgoed, maar blij was hij zeker.

De 19de hebben we een soort van uitgeslapen, en daarna ben ik naar kleine man zijn kamer gegaan. Hij was gewoon blij om mij te zien en jarig zijn dat begreep hij echt niet. Van ons heeft hij de wishbone bike gekregen, en de fiets staat nu mooi te zijn totdat hij er werkelijk op kan gaan racen. In de middag van 1 tot 4 hebben we zijn feestje voor familie gegeven en meneer is meer dan verwend.

We hebben al een rij aan boeken, maar de nieuwe boeken worden ook aan deze rij toegevoegd. Samen lezen we vaak een boekje en mini man is gek op boeken. Een boek is altijd een succes!

IMG_4942

Twee treinen heeft hij ontvangen en bij opa en oma heeft hij ook nog een trein om mee te spelen. Kleine man is gek op alles uit elkaar halen en in elkaar zetten. Papa en mama vinden het stiekem nog best moeilijk om de treinen weer in elkaar te zetten. Aan het einde van de dag vinden we overal blokken en treinonderdelen en dan maar hopen dat we ze in elkaar kunnen zetten.

IMG_4692

De wishbone bike! Het cadeau van papa en mama aan de liefste jongen van het heelal. Al eerder schreef ik in een artikel over deze super loopfiets, en hij is en blijft ontzettend mooi. Hij is 1 jaar en zou er in principe gebruik van kunnen maken, maar kleine man is nog niet echt een kindje wat veel kan staan. Zodra hij er aan toe is gaan we de straat door racen, en ik kan niet wachten.

IMG_49281

Een super stoere loopwagen van opa en oma. Zo is lopen nog leuker!. Hij gebruikt de loopwagen voornamelijk voor zijn blokken, en zoals op de foto is te zien worden ook de uitgetrokken sokken in de loopwagen geplaatst.

IMG_49511

Knuffels, knuffels en nog eens knuffels. We hebben er ontzettend veel, en sinds de 19de woont ook bovenstaande knuffel bij ons in huis. Hij is meer dan welkom in onze verzameling, en hij zal het heel goed bij ons hebben.

IMG_4940

Een eigen tafel en stoel, en ook nog eens speciaal voor hem gemaakt. In de binnenkant van de stoel is zijn naam heel mooi in het hout te zien. Zodra hij wat ouder is, dan kan hij heerlijk verven, kleuren en gewoon spelen.

IMG_4955

Een brandweerwagen die hij kan gebruiken zodra hij wat groter is. Maar ondertussen staat hij tussen het arsenaal aan speelgoed, fietsen en wagentjes.

Een kleine greep uit de cadeaus die hij heeft gekregen, en meneer is maar wat verwend. De dagen erna was hij maar wat moe en heeft hij flink bij geslapen. Zijn Zara truui met 1 erop was een hit en kleine man kroop heerlijk rond. De liefste jongen van de wereld is al weer 1 jaar en wat is de tijd snle gegaan. Mijn baby is opeens een peuter!

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.