Life

10 goede mama voornemens

31 december 2014

IMG_4616

2014 is weer bijna afgelopen en we gaan massaal aan de goede voornemens beginnen. Mama’s moeten dat toch ook maar eens gaan doen, dus vandaag 10 goede mama voornemens die we als mama’s misschien twee seconden kunnen gaan proberen.

Goede voornemens worden elk jaar verzonnen en ook gelijk weer gebroken. Mama’s hebben natuurlijk ook goede voornemens, maar houden we ons wel aan deze goede plannen?

Zara

 1. Ik beloof dat ik niet elke week ga shoppen voor de mini man. 50% sale of hoger, ik zal minder gaan shoppen. Waarschijnlijk is dit voornemen in de eerste week al verbroken. Sorry, shoppen voor je kindje is gewoon zoveel leuker dan voor jezelf.
 2. Ik zal niet meer in het openbaar aan de billen van mijn kind ruiken, en heel hard roepen dat mijn zoon een stinkiebroek heeft.
 3. Ik word een sexy mama, en niet een moeder die om half elf nog in haar joggingbroek loopt.
 4. Ik beloof dat ik elke week meer en meer ga sporten. Die sexy strakke billen komen eraan, zeker weten! Go sexy mama.
 5. Ik zal mijn kind geen Boo meer noemen. Over tien jaar wil hij niet meer met mij gezien worden als ik hem zo noem. Aan mijn toekomstige puber zoon, Boo Boo is een hele leuke en lieve bijnaam.
 6. Ik ga een perfect huishouden runnenen alles heeft een plek en er heerst structuur. Behalve als mini man heeft gespeeld en het huis net is overhoop gehaald. We nog twee ladingen was moeten doen, en de poes net heeft overgegeven. Maar voor de rest is het vast perfect.
 7. Ik zal de snottebellen van mijn zoon niet aan mijn broek afvegen in het openbaarMits ik geen doekjes of ander baby materiaal bij mij heb, dan ben ik genoodzaakt om de trui of broek te gebruiken. Hoe vies dit ook mag klinken voor de niet mama’s.
 8. Ik zal altijd blij zijn in de supermarkt als ik boodschappen doe met mijn zoon. Als hij huilt, zeurt of heel hard probeert te praten, ik blijf blij. Echt waar hoor! ( gelooft vast niemand)
 9. Ik zal niet tien foto’s per dag versturen naar jan en alleman. Dit voornemen is binnen 5 minuten verbroken, want wil wil er nou niet een lief monstertjes foto ontvangen. Toch!
 10. Papa en mama zullen jou altijd de mooiste en de liefste vinden. En dat is een voornemen die heel makkelijk vol te houden is.

Gelukkig nieuwjaar

Heb jij nog goede goede voornemens?

 • Reply
  Diana Carlton
  31 december 2014 at 17:31

  Hahaha nummer 2 en 7! Ik was bang dat ik de enige was, maar het is dus een algemeen mama probleem 😉

 • Reply
  Miss Happinez
  1 januari 2015 at 16:50

  Wat een leuk lijstje om te lezen! Vond nummer 3 wel grappig 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.